Islantiin Mootia suunnittelemaan?

Suomen Moot joukkue hakee edustajia European Input -viikonloppuun!

Mootin valmisteluja edistämään ja tukemaan järjestetään 10.–14.11.2016 European Input -viikonloppu, jota rahoittaa Erasmus+ -ohjelma. Viikonlopun tavoitteena on eurooppalaisen yhteistyön kautta kehittää Mootin ohjelmaa eteenpäin. Lisäksi tavoitteena on jakaa parhaimpia käytäntöjä 18-25-vuotiaille partiolaisille suunnatun ohjelman toteuttamisesta. Samalla osallistujille esitellään Mootin suunnitelmia ja ohjelmaa.
Suomen joukkue etsii kahta osallistujaa European Input -viikonloppuun. Osallistujalta edellytämme:

  • 18-35 vuoden ikää
  • sujuvaa englanninkielen taitoa
  • aikomusta osallistua Mootille 2017
  • kokemusta ja/tai näkemystä vaeltajaohjelmasta, vaeltajien luotsaamisesta, kansainvälisestä partiosta tai muuta vastaavaa Mootin suunnittelun kannalta hyödyllistä osaamista.

European Input -viikonloppu järjestetään Islannissa Úlfljótsvatnin partiokeskuksessa. Majoitus on sisätiloissa. Lähtö on torstaina 10.11 päivällä ja paluu 14.11. päivällä. Matkat ja osallistuminen rahoitetaan Erasmus+ -ohjelmasta sekä Folke Bernadotte ja Kata Jouhki -säätiöiden tuella.

Suomen Moot-joukkueen staabi valitsee edustajat hakemusten perusteella. Lisäksi viikonloppuun osallistuu yksi staabin jäsen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi joukkueen johtajalle Meri Malmarille, meri.malmari@partio.fi viimeistään 5.10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *